Tudnivalók (segítségnyújtás)

Nem szeretnénk hogy meglepetés érjen, szeretnénk hogy tisztán láss, ne húzz zsákbamacskát, ezért alább olvashatod a segítségnyújtási irányelveinket!

Mit is jelent pontosan az, hogy csak korlátozott segítségnyújtást vállalunk játékszerverek esetén?

LiveChat supportunk általában minden nap 8:00-tól 0:00-ig elérhető, de ettől eltérő időpontokban is találkozhatsz munkatársainkkal. Azon dolgozunk hogy tartósan, a lehető legtöbb időt elérhető legyen.

Szívesen elmagyarázzák neked, leírásokkal, tutorial videókkal látnak el, hogy minden gördülékenyen menjen, azonban ne kérd hogy helyetted beállítsák a szervered.

Bármilyen kérdésed van, szívesen állunk rendelkezésedre, de játékszerver konfigurálási kérdésben, fordulj hibajelentőnkhöz, ahol kollégáink készséggel állnak rendelkezésedre.

Sajnos helyetted nem tudunk szerver nevet módosítani, pluginolni, mapokat feltölteni. Régi Magyar szokás volt ez, a világon gyakorlatilag itthon nálunk volt csak ez divat, hogy a sült galamb a szánkba repült 🙂 Ha egy tényleg jó szervert szeretnél csinálni, segítünk hogy megtanuld ezeket a trükköket, hogy boldogulj a későbbiekben is!
Minden játékszerverünkhöz teljes hozzáférést biztosítunk, webadmin felületünket megállás nélkül fejlesztjük, hogy a lehető legprecízebben, mindössze néhány kattintással beállíthasd a szervered. Ha kevésnek bizonyulna a webadmin, FTP-n minden szükséges fájlt elérsz.FTP kapcsolódási segédlet:
Az FTP adatokat a webadmin Játékszerver menüpontjában találod.

Szerver rendelés után mindig működő szervert kapsz tőlünk, ha időközben “magától” nem indul el, az azért van, mert esetleg valamit véletlenül elállíthattál. Semmi gond, ha nem tudnád helyrehozni, bármikor újra tudod telepíteni, amivel szintén működő szervert kapsz!

Figyelem: A webadmin hibajelentőben beküldött segítségkérésekre igyekszünk a leghamarabb válaszolni, általában 1, legfeljebb 24 óra de a bejelentés jellegétől függően ez tovább is tarthat, e-mailekre általában 1, legfeljebb 24 órán belül válaszolunk.


Remélem minden kérdésedre választ kaptál, és tisztán látsz már velünk kapcsolatban! Ha valami ezek után sem lenne tiszta, keress bennünket, segítünk!

A feltüntetett árak bruttó árak.