Tudnivalók (segítségnyújtás)

Nem szeretnénk hogy meglepetés érjen, szeretnénk hogy tisztán láss, ne húzz zsákbamacskát, ezért alább olvashatod a segítségnyújtási irányelveinket!

Mit is jelent pontosan az, hogy csak korlátozott segítségnyújtást vállalunk játékszerverek esetén?

LiveChat supportunk általában minden nap 8:00-tól 0:00-ig elérhető, de ettől eltérő időpontokban is találkozhatsz munkatársainkkal. Azon dolgozunk hogy tartósan, a lehető legtöbb időt fent legyenek.

Bármilyen kérdésed van játékszerver konfigurálási kérdésben, fordulj bátran hozzájuk! Ők azért vannak hogy segítsenek beállítani játékszervered.

Szívesen elmagyarázzák neked, leírásokkal, tutorial videókkal látnak el, hogy minden gördülékenyen menjen, azonban ne kérd hogy helyetted beállítsák a szervered.

Sajnos helyetted nem tudunk szerver nevet módosítani, pluginolni, mapokat feltölteni. Régi Magyar szokás volt ez, a világon gyakorlatilag itthon nálunk volt csak ez divat, hogy a sült galamb a szánkba repült 🙂 Ha egy tényleg jó szervert szeretnél csinálni, segítünk hogy megtanuld ezeket a trükköket, hogy boldogulj a későbbiekben is!
Minden játékszerverünkhöz teljes hozzáférést biztosítunk, webadmin felületünket megállás nélkül fejlesztjük, hogy a lehető legprecízebben, mindössze néhány kattintással beállíthasd a szervered. Ha kevésnek bizonyulna a webadmin, FTP-n minden szükséges fájlt elérsz.FTP kapcsolódási segédlet:
Az FTP adatokat a webadmin Játékszerver menüpontjában találod.

Szerver rendelés után mindig működő szervert kapsz tőlünk, ha időközben “magától” nem indul el, az azért van, mert esetleg valamit véletlenül elállíthattál. Semmi gond, ha nem tudnád helyrehozni, bármikor újra tudod telepíteni, amivel szintén működő szervert kapsz!

Figyelem: A webadmin hibajelentőben beküldött segítségkérésekre minden munkanap 08:00 – 18:00 óra között, e-mailekre általában 1, legfeljebb 24 órán belül válaszolunk. Munkaszüneti napokon csak LiveChat supportunk érhető el.


Remélem minden kérdésedre választ kaptál, és tisztán látsz már velünk kapcsolatban! Ha valami ezek után sem lenne tiszta, keress bennünket, segítünk!

A feltüntetett árak bruttó árak.