Barion Pixel

Játékszerver bérlés 2005 óta a legjobbtól, neked!

Segítségnyújtási irányelvek

Nem szeretnénk hogy meglepetés érjen, szeretnénk hogy tisztán láss, nem árulunk zsákbamacskát, nálunk nincsenek apróbetűs lehúzások, ezért alább olvashatod a segítségnyújtási irányelveinket.


 • Hol és hogyan érem el az ügyfélszolgálatot, ha segítségre volna szülkségem?
 • - LiveChat supportunk általában minden nap 8:00-tól 0:00-ig elérhető, de ettől eltérő időpontokban is elérsz minket ezen a felületen. Azon dolgozunk hogy tartósan, a lehető legtöbb időt fent legyünk.
  Bármilyen kérdésed van, itt elérhetsz minket.

  - Technikai kérdésekben (játékszerver, konfigurációs kérdés, előfizetés probléma stb...) ha van webadmin hozzáférésed, ügyféltámogatási rendszerünkben írj nekünk ticketet. Ha bizonytalan vagy, bátran kérd előtte chat supportunk segítségét. A ticketekre igyekszünk a leghamarabb válaszolni, általában 1, legfeljebb 24 óra de a bejelentés jellegétől függően ez tovább is tarthat.

  - Amennyiben chaten nem érsz el bennünket, esetleg nem tudsz belépni webadmin felületünkre ahol ticketet írhatnál, keress minket emailben. Minden elérhetőségünket megtalálod a kapcsolat menü alatt. Az e-mailekre általában 1, legfeljebb 24 órán belül válaszolunk, de a levél tartalmától függően ez tovább is tarthat.

 • Mit is jelent pontosan az, hogy csak korlátozott segítségnyújtást vállalunk játékszerverek esetén?
 • - Szívesen elmagyarázunk neked mindent hogy gördülékenyen menjen az előfizetésed kezelése, azonban kérlek ne várd el tőlünk, hogy helyetted konfiguráljuk előfizetésedet.

  - Ha valóban egy remek, és egyedi játékszervert szeretnél létrehozni, mi biztosítjuk hozzáértésünket, hogy boldogulj a későbbiekben is!

  - Minden szolgáltatásunkhoz teljes hozzáférést biztosítunk, webadmin felületünket folyamatosan fejlesztjük, hogy a lehető legprecízebben, mindössze néhány kattintással beállíthasd azt. Ha kevésnek bizonyulna a webadmin felületünk, FTP-n minden szükséges fájlt elérsz (kivétel vps).
  Ha nem tudod mi az a FTP: http://www.youtube.com/watch?v=BoKu2Mj154M
  Az FTP adatokat a webadmin "FTP kezelés" menü alatt találod, ha szükséges, létrehozhatsz további hozzáféréseket is.


 • Egy dolgot ne felejts el kérlek:
 • - Új vásárlásánál, mindig működő szolgáltatást kapsz tőlünk, ha időközben "magától" nem indul el, vagy rendellenes működést tapasztalsz, az azért lehet, mert esetleg valamit véletlenül elállíthattál. Semmi gond, ha nem tudnád helyrehozni, bármikor újra tudod telepíteni, így ismét működő szolgáltatásod lesz!


  Bízunk benne, minden szükséges kérdésedre választ kaptál ügyfélszolgálatunkkal kapcsolatban. Amennyiben maradtak megválaszolatlan kérdéseid, a kapcsolat menü alatt keress bennünket!

  Partnereink:

  Ultimátum
  MesterMC
  Billsoft
  Partner

  Célunk, hogy továbbra is a gamer közösségnek szolgáltassunk a lehető legjobb árakon, és minőségben. Neked, játékosnak, mikor ki szeretnél kapcsolódni barátaiddal, csak a játékra kelljen figyelned, hogy át tudd élni az élményt!

  Fizetési módok:

  • CIB Bank

   PayPal

   Fortumo

   PaySafeCard

   SMS fizetés

   Transferwise

   Barion