Szállítási módok

Webshop Szállítási Módok


 

 

MPL elsőbbségi küldemény:

A csomagot szabványos méretű, buborékos borítékba küldjük. Egy borítékba maximum 5db terméket helyezünk el. A szállítási díj nem tartalmaz csomagkövetést, viszont cserébe kedvezőbb árú, mindössze 300Ft. Ezzel a szállítási móddal nem érhető el az utánvétes fizetési mód. A kézbesítési idő munkanapokon 12:00 óráig leadott rendelés esetén 1, maximum 2 munkanap.

 

MPL Csomag küldemény:

A csomagot szabványos méretű, buborékos borítékba küldjük. Egy borítékba maximum 5db terméket helyezünk el. Amennyiben több terméket rendelsz, bélelt kartondobozban szállítjuk. A szállítási díj  tartalmaz csomagkövetést is, a szállítás díja 1190 Ft. Ezzel a szállítási móddal utánvétes fizetési mód is választható, amennyiben megfelelsz a feltételeknek. A kézbesítési idő munkanapokon 12:00 óráig leadott rendelés esetén 1, maximum 2 munkanap.

 

Veszprém helyi kézbesítés:

Előre egyeztetett időpontban Veszprémben (város) van lehetőség kiszállításra akár aznap, amennyiben rendelésedet 12:00 óráig leadod. A szállítási díj 300 Ft. Fizetni ebben az esetben lehet készpénzben, illetve előre is.

 

Fontos! A számlát helyi kézbesítés esetében készpénzes fizetésnél személyesen kapod, online fizetés esetén minden esetben elektronikusan az email címedre.

A feltüntetett árak bruttó árak.