Barion Pixel

Játékszerver bérlés 2005 óta a legjobbtól, neked!

Adatvédelmi tájékoztató

Az alábbiakban a Clans.hu (VNG Hosting Bt. cg.: 19-06-509790, 8200 Veszprém, Haszkovó u. 39/C 7/25.) adatvédelmi nyilatkozatát olvashatja

Hozzájárulás:

 

Jelen webhely igénybevételével Ön hozzájárul ahhoz, hogy a jelen dokumentumban leírt módon összegyűjtsük és felhasználjuk adatait. A honlap egész tartalma jogvédelem alatt áll.


Az összegyűjtött személyes adatok felhasználása és rendeltetése:

 

Weboldalunkon kizárólag az Ön engedélyével tároljuk személyes információit. A személyes információk megrendeléshez/szerződéshez kötöttek, ezeket csak az alábbi célból használjuk:

 • kapcsolattartás
 • tájékoztatás (levél vagy e-mail)
 • szerződésben vagy a szolgáltatással kapcsolatos célok


Linkek más weboldalakhoz:

 

Honlapunk linkeket tartalmaz más oldalakra, ezek tartalmáért és adatvédelmi gyakorlatáért felelősséget nem vállalunk.

Hírlevelek:

Hírleveleket csak akkor küldünk számodra ha te ebbe beleegyezel. Amennyiben később meggondolnád magad, bármikor leiratkozhatsz róla.


Szervereinken tárolt (hosztolt) honlapok:

 

A szervereinkre feltöltött honlapok feltöltőik tulajdonát képezik, tartalmukért és működésükért tulajdonosuk tartozik felelősséggel.


Statisztikák:

 

A weboldalon megjelenő statisztikák kizárólag tájékoztató jellegűek, azok tartalmáért felelősséggel nem tartozunk.


Adatkezelési elvek:

 

Adatkezelési politikánk a hatályos magyar jogszabályokon alapul, különös tekintettel az 1992. évi LXIII. törvényre a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról, illetve az 1998. évi VI. törvényre az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során.


Kérdések:

 

Ha jelen adatvédelmi nyilatkozatunkkal kapcsolatban kérdés merül fel Önben, kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal emailben az [email protected]!

Partnereink:

Ultimátum
MesterMC
Billsoft
Partner

Célunk, hogy továbbra is a gamer közösségnek szolgáltassunk a lehető legjobb árakon, és minőségben. Neked, játékosnak, mikor ki szeretnél kapcsolódni barátaiddal, csak a játékra kelljen figyelned, hogy át tudd élni az élményt!

Fizetési módok:

 • CIB Bank

  PayPal

  Fortumo

  PaySafeCard

  SMS fizetés

  Transferwise

  Barion