Mielött azon gondolkodnál, hogy mástól bérelsz:

Végzetes hiba és sikeres megoldás, ami nagyon fontos játékszerver bérlés előtt:
1. hiba: Egy szerver legyen OLCSÓ! Első és legnagyobb hiba: 10-ből 5 megrendelőnk már úgy bérel tőlünk szervert, hogy más szolgáltatótól jött át, de CSALÓDOTT. Miért? Mert csak az árat nézte, és a 200-300 Forintnyi különbség bár csábító volt, de nagy csalódás lett a vége: a szerveren kívül se segítséget, se minőséget, se extrákat, se hozzáértést nem kapott. Soha ne csak az árat nézd, hanem nézd meg, mi van mögötte, mit is kapsz a pénzedért.
1. megoldás: Bár nem mi vagyunk a legolcsóbb cég Magyarországon, de hozzánk csatlakozott a legtöbb játékos… gondolj bele, ha ennyien félre tudták tenni azt a pár száz forint különbséget, akkor talán tényleg van benne valami, hogy nem csak az ár számít, hisz amit tőlünk kapsz, az több mint csak egy játékszerver.
Természetesen tisztában vagyunk vele, hogy a számokon túl kell látni! Tudjuk jól, hogy sok hosting cég közül válaszhatsz, de a kínálat minősége igen vegyes.
Vannak olcsóbb cégek is… vannak… akkor miért is válassz minket?
A minőségre az már garancia, hogy ha tőlünk bérelsz, Magyarország legnagyobb játékszerver hosting cégétől bérelsz szervert.

Mit nyújtunk még ezen kívül:

  • – a szervered minősége mindig kiváló lesz
  • – tudjuk, hogy vannak problémák, de mi a Clans.hu-nál úgy gondoljuk, hogy a problémák azért vannak, hogy megoldjuk!
  • – nagyobb csapatoknak egyedi kedvezményt biztosítunk, emailben kérj árajánlatot
  • – Nálunk minden ügyfél egyedi, tudjuk mik a csapatok valós igényei

Tudok, egy sokkal olcsóbb céget…

Ha máshol – bármelyik másik szolgáltatónál – úgy gondolod, hogy jobb ajánlatot találtál, keress fel minket, és mi biztosan még jobbat tudunk neked ajánlani! Erre neked garanciát vállalunk! Jól olvastad, bármikor, bárhol látsz egy ajánlatot, ami úgy gondolod, hogy jobb a miénknél, küld el azt nekünk emailben a info@clans.hu e-mail címre, és én garantáljuk, hogy még aznap jobb ajánlatot kapsz tőlünk! Függetlenül az árkülönbségtől, mi jobbat tudunk neked ajánlani!

Gyere és csatlakozz Magyarország legnagyobb játékszerver hosting cégéhez, felejtsd el az árakat, hiszen garantáljuk, hogy mindig a legjobb áron kapod tőlünk, és csak élvezned kell a játékot a szervereden!

A feltüntetett árak bruttó árak.