SHOP fizetési módok

Webshop fizetési módok

 

Emelt Díjas SMS
Ennél fizetés módnál Magyarországi telefonszámról tudod kifizetni a rendelésed, visszaigazolását követően. Az SMS fizetésnél 50% felárat számítunk fel. A rendelésed teljes vételárához kiszámítja a rendszerünk melyik díjkategóriájú SMS-ből hány darabot kell küldened, ezzel könnyítve a fizetést. Az SMS elküldését követően egy kódot kapsz, amit a rendelésnél kell aktiválni.

 

Emelt Díjas Hívás
Ennél fizetés módnál Magyarországi telefonszámról tudod kifizetni a rendelésed, visszaigazolását követően. Az Emelt Díjas Hívás fizetésnél 50% felárat számítunk fel. A rendelésed teljes vételárához kiszámítja a rendszerünk melyik díjkategóriájú Emelt Díjas telefonszámból hány darabot kell felhívnod, ezzel könnyítve a fizetést.  A hívást követően követően egy kódot kapsz, amit a rendelésnél kell aktiválni.

 

PayPal
Ennél fizetés módnál a rendelésed visszaigazolását követően azonnal egy “PayPal Checkout” gombra kattintva tudod kifizetni a rendelésed.

 

Bankkártya
Ennél fizetés módnál a rendelésed visszaigazolását követően azonnal egy “Bankkártyás fizetés” gombra kattintva tudod kifizetni a rendelésed.

 

Átutalás
Ennél fizetés módnál  a rendelésed visszaigazolását követően küldjük meg a számlaszámunkat, illetve a közlemény feltüntetni szükséges rendelési számodat.

 

 

Utánvét
Ennél fizetés módnál az MPL futárnak kell átadnod a rendelésed árát, melyet sikeres rendelés visszaigazolást követően látni fogsz.

A feltüntetett árak bruttó árak.