Fizetési módok

 

PayU Vásárlói tájékoztató PayPal Logo
Válassz fizetési módot!

Kis segítség a választásban:

 

 • Emelt Díjas SMS

  fizetésnél (TÖBB ORSZÁGBÓL!) azonnal kapsz hozzáférést webadmin rendszerünkhöz, és több országból is tudsz fizetni. Magyarországból 100% jóváírással! A szervered perceken belül használhatod, a hét minden napján, 0-24!

 

 • PayPal fizetés

  esetén azonnal kapsz hozzáférést webadmin rendszerünkhöz. Webadmin SHOP menübe bejelentkezést követően fel tudod tölteni egyenlegedet néhány kattintással, azonnal elkészül a bérelt szolgáltatás a hét minden napján, 0-24!

 

 • Bankkártyás

  fizetésnél is azonnal kapsz hozzáférést webadmin rendszerünkhöz, itt többféle bankkártyával tudsz fizetni. A fizetést a Bankkártyás fizetést biztosító partnerünk jóváhagyása után (átlagosan 10-15 perc) használhatod, a hét minden napján, 0-24! A fizetési módot az OTP Mobile Kft azaz a SIMPLE biztosítja.

 

 • Átutalás

  esetén (netbank) akkor kapsz hozzáférést, ha megérkezett számlánkra a rendelésed értéke. Az átfutási idő Banki időben (8:00-16:00) 4 órán belül bármely bankból megérkezik számlánkra, 1-8 órával kell számolni, mire előfizetésed aktiváljuk. CSAK BELFÖLDI MAGYAR ÁTUTALÁSHOZ. Külföldi átutalásokat nem fogadunk, ehhez bankkártyás fizetésünket válaszd.

 

 • Bank pénztári befizetés

  esetén (CIB) akkor kapsz hozzáférést, ha megérkezett számlánkra a rendelésed értéke. Az átfutási idő 1 munkanap, tehát legalább 24 órával kell számolni (hétfőtől péntekig), mire előfizetésed aktiváljuk.

 

 • Postai csekk (rózsaszín csekk)

  megszűnt, válassz másik fizetési módot!

 

A feltüntetett árak bruttó árak.