Fizetési módok

PayU Vásárlói tájékoztató PayPal Logo

Válassz fizetési módot!

Kis segítség a választásban:

  • Emelt Díjas SMS fizetésnél (TÖBB ORSZÁGBÓL!) azonnal kapsz hozzáférést webadmin rendszerünkhöz, és több országból is tudsz fizetni. Magyarországból 100%* jóváírással! (*Kivétel: VPS szolgáltatás) A szervered perceken belül használhatod, a hét minden napján, 0-24!
  • Emelt Díjas Hívás fizetésnél is azonnal kapsz hozzáférést webadmin rendszerünkhöz, itt azonban csak Magyarországról tudsz fizetni. (vezetékes és mobil hívás is) A szervered perceken belül használhatod, a hét minden napján, 0-24!
  • PayPal fizetés esetén is azonnal kapsz hozzáférést webadmin rendszerünkhöz, webadminba belépve 1 kattintással azonnal kifizethető a megrendelésed! A szervered perceken belül használhatod, a hét minden napján, 0-24!
  • Bankkártyás fizetésnél is azonnal kapsz hozzáférést webadmin rendszerünkhöz, itt többféle bankkártyával tudsz fizetni. A fizetést a Bankkártyás fizetést biztosító partnerünk jóváhagyása után (átlagosan 10-15 perc) használhatod, a hét minden napján, 0-24! A fizetési módot az OTP Mobile Kft azaz a SIMPLE biztosítja.
  • Átutalás esetén (netbank) akkor kapsz hozzáférést, ha megérkezett számlánkra a rendelésed értéke. Az átfutási idő Banki időben (8:00-16:00) 4 órán belül bármely bankból megérkezik számlánkra, 1-8 órával kell számolni, mire előfizetésed aktiváljuk.
  • Bank pénztári befizetés esetén akkor kapsz hozzáférést, ha megérkezett számlánkra a rendelésed értéke. Az átfutási idő 1 munkanap, tehát legalább 24 órával kell számolni (hétfőtől péntekig), mire előfizetésed aktiváljuk.
  • Postai csekk (rózsaszín csekk) esetén akkor kapsz hozzáférést, ha megérkezett hozzánk a rendelésed értéke. Az átfutási idő akár 1 hét is lehet. Ha szeretnéd hogy gyorsabban megkapd a szervered, küldjed el nekünk emailben a befizetésről szóló bizonylatot jó minőségű fénykép, vagy scannelt kép formájában.

A feltüntetett árak bruttó árak.