Adatvédelmi tájékoztató

Az alábbiakban a Clans.hu (VNG Planet Kft cg.:19-09-516298, 8200 Veszprém, Haszkovó u. 39/C 7/25.) adatvédelmi nyilatkozatát olvashatja

Hozzájárulás:


Jelen webhely igénybevételével Ön hozzájárul ahhoz, hogy a jelen dokumentumban leírt módon összegyűjtsük és felhasználjuk adatait. A honlap egész tartalma jogvédelem alatt áll.


Az összegyűjtött személyes adatok felhasználása és rendeltetése:


Weboldalunkon kizárólag az Ön engedélyével tároljuk személyes információit. A személyes információk megrendeléshez/szerződéshez kötöttek, ezeket csak az alábbi célból használjuk:

  • kapcsolattartás
  • tájékoztatás (levél vagy e-mail)
  • szerződésben vagy a szolgáltatással kapcsolatos célok


Linkek más weboldalakhoz:


Honlapunk linkeket tartalmaz más oldalakra, ezek tartalmáért és adatvédelmi gyakorlatáért felelősséget nem vállalunk.

 

Hírlevelek:

Hírleveleket csak akkor küldünk számodra ha te ebbe beleegyezel. Amennyiben később meggondolnád magad, bármikor leiratkozhatsz róla.


Szervereinken tárolt (hosztolt) honlapok:


A szervereinkre feltöltött honlapok feltöltőik tulajdonát képezik, tartalmukért és működésükért tulajdonosuk tartozik felelősséggel.


Statisztikák:


A weboldalon megjelenő statisztikák kizárólag tájékoztató jellegűek, azok tartalmáért felelősséggel nem tartozunk.


Adatkezelési elvek:


Adatkezelési politikánk a hatályos magyar jogszabályokon alapul, különös tekintettel az 1992. évi LXIII. törvényre a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról, illetve az 1998. évi VI. törvényre az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során.


Kérdések:


Ha jelen adatvédelmi nyilatkozatunkkal kapcsolatban kérdés merül fel Önben, kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal emailben az info@clans.hu-n!

A feltüntetett árak bruttó árak.